>
Načítání...
Nacházíte se zde:  Domů  >  Makedonie, Gruzie  >  Aktuální článek

Груевски: Професорите треба да работат и не треба да бегаат од тоа

Od   /   28.12.2014  /   Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Груевски: Професорите треба да работат и не треба да бегаат од тоа

By frosina

Со примена на државниот испит очекувам универзитетските професорите активно да пишуваат и испраќаат свои трудови во реномирани светски списанија, кои за да бидат објавени треба да бидат квалитетни, изјави денеска премиерот Никола Груевски. Číst více

: Груевски: Професорите треба да работат и не треба да бегаат од тоа      

    Tisk       Email
Translate »